Swallow House project attracts attention

9.12.2015

Quantum Construction are currently converting an eleven storey former office block  situated  between the newly refurbished Grand Central train station and the iconic Victoria Square.

The development, part of Salmon Harvester’s £8M development, will comprise fifty-five residential apartments complete with fully refurbished communal areas and passenger lifts.

The project has attracted attention within trade press and local newspapers for the creation of much needed residential accommodation within the heart of the city.

Currently in the third month of construction, the project offers some unique challenges not least replacement of windows to both façades with external access limited to the rear and with the adjacent rail track to the front of the building.

Having previously worked successfully with the client in refurbishment, of part of Victoria House, the contract for the Swallow House was then placed on a negotiated basis with Quantum in order to meet the required tight delivery timescales.

 

CHAS logo
CIOB logo
SafeContractor Approved
IRCA