Commercial

Diglis Basin

Works consisted of structural alterations to merge a recently built shell building, designed for two small retail units and a restaurant, to form a single enlarged unit for use as an office environment.
Diglis Basin

Key Information

Project
Diglis Basin
Sector
Location
Waterside, Diglis Basin, Worcester
Contract
JCT Design and Build
Value
0.9M
Client
Postcode Anywhere
Client Agent
Fusion Building Consultancy
Architect
Squaredot
Engineer
PEP Civil & Structures Ltd

The site was located in a mixed-use development between two existing canals and within a highly populated residential area, which imposed both access and working time restraints to a fast moving contract.

The fit out works were of a high specification in line with the exacting requirements of our client, Postcode Anywhere. The design captures the free movement of space within the building and exhibits a stylish, high-end finish.

High efficiency air conditioning coupled with fresh air heat recovery ventilation was designed with a large amount of exposed services which required a great deal of attention to the delivery of conditioned air. This amount of exposed pipework provided a challenge for both designer and installer to maintain the high-quality finish and symmetry required.

The resulting build has given Postcode Anywhere a new stylish corporate headquarters to be proud of and a base to grow their business in the years to come.

Modern design and fresh interiors

We count among
our clients:

Oxford logo
Culina logo
Hydac logo
Wrenbridge
Wrenbridge
UPS

We count among
our clients:

Mucklow logo
Oxford logo
Culina logo
Hydac logo
Wrenbridge
Wrenbridge
UPS
CHAS logo
CIOB logo
SafeContractor Approved
IRCA